Újdonságunk: HOYA SYNC III

2018. május 2- ától már rendelhető a HOYA új, digitális szemüveglencséje, a SYNC III, amelyet a digitális szemfáradtság csökkentésére fejlesztettek ki.

A modern, digitális világ új kihívásokat tartogat a szemünk számára: sokan átlagosan napi 8-10 órát töltenek a digitális képernyők előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel. Ez azonban digitális szemfáradtsághoz vezethet, amelynek tünetei - pl. homályos látás, fejfájás vagy szemirritáció - már 2 óra eszközhasználat után jelentkezhetnek.

A szemünk nem a digitális kijelzőkhöz lett megalkotva. A SYNC III szemüveglencsék igen!

A Hoya Sync III lencsék bizonyítottan segítenek a digitális szemfáradtság tüneteinek megelőzésében vagy csökkentésében, ezen felül pedig megnövelt vizuális kényelmet biztosítanak a nap minden percében!

A Sync III lencsék előnyei

  • Segítenek a digitális szemfáradtság tüneteinek megelőzésében vagy csökkentésében
  • Megnövelt vizuális kényelmet biztosítanak a nap minden percében

A Hoya Sync III továbbfejlesztett lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, azonban a lencsék alsó részén egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely kimondottan a mai kor vizuális kihívásaihoz igazodik. A "teljesítménynövelő zónában" finoman változik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmok pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást, csökkentik a szem megerőltetését, és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladatokhoz is, ebben a modern, digitális világban.

Kinek ajánljuk a Sync III szemüveglencséket?

  • Azoknak a 13-45 év közötti vásárlóknak, akik naponta több mint 2 órát töltenek képernyő előtt, vagy más közeli fókuszálást igénylő tevékenységekkel
  • Azoknak, akik a digitális szemfáradtság tüneteitől szenvednek
  • Azoknak, akik szeretnék megelőzni a digitális szemfáradtság kialakulását