Cégismertető

A Lens Kft. első üzletét 1992-ben Szekszárdon azzal a céllal hoztuk létre, hogy azonos helyen és időben történjen a felnőttek és gyermekek szemész szakorvosi ellátása és a gyógyászati segédeszközökkel (szemüveg, kontaktlencse) való kiszolgálása. Az orvosi feladatokat dr. Varga Klára szemész szakorvos, kontaktlencse specialista látja el. Az optikai teendőket egészségügyi főiskolai végzettségű optometrista, és szakképzett látszerészek végzik.

Az orvosi rendelő és az optikai üzlet Szekszárdon, a Széchenyi u. 21. alatti Széchenyi Üzletház első emeletén, közel 100 négyzetméteres, modern szemvizsgáló szalonként üzemel.

2003- ban azonos profillal megnyitottuk a Lens Optika paksi üzletét, mely a város főutcáján, a Dózsa György út 35. szám alatt található, ahol hetente két alkalommal szemész szakorvosi rendelést folytat dr. Varga Klára.

Mind a szekszárdi, mind a paksi üzletünk az Opticnet Egyesülés partnerei, így ezekben az üzleteinkben az országos Opticnet akciók mindig elérhetők.

2015-ben Tolna városában nyílt meg a harmadik szemvizsgáló szalonunk, ahol az optikai paletta teljes skáláját (márkás szemüvegkeretek, HOYA szemüveglencsék, kontaktlencsék, napszemüvegek) kínáljuk.

Tolnai szalonunkban is hetente 2 alkalommal tartunk szemész szakorvosi rendelést. Az eltelt évek során mind műszerezettségünk, mind szakember ellátottságunk folyamatosan bővült, fejlődött. Jelenleg a cégalapító, dr. Varga Klára szemész szakorvos mellett optometrista és 5 szakképzett látszerész várja a hozzánk fordulókat.